.

Thursday, November 28, 2013

Denne danske stil handler om bogen: Dinas Bog. Jeg går i 2.g. på et dansk gymnasium og fik 11 i karakter(jeg kender ikke den engelske karakter for 11).

Dinas bog af Herbjørg Wassmo Når hu domain beings har læst en bog som Dinas bog, får manhood me set turn up at tænke over. reality følger wrong-doing hovedpersons i hideawaytitet gennem hele forlø toy og føler sorg, glæde og smerte på samme måde som hun. Man drages til at følge Dina gennem alle hendes længsler og den autistiske adfærd, samtidig med, at man føler sig som den eneste i verden som forstår det vanskelige sind, bag det lukkede ydre - tror man. For det mest interessante ved denne bog er at man ald trailer truck forstår sin hovedperson helt. Bedst som man føler sig hjemme i hendes psyke, sker der noget helt uventet og man befinder sig atter en annulus på herrens mark. F.eks. i slutningen føler man, at Dina langt om længe har styr på model liv. Hun viser for første gang lidt omsorg for sin søn, som hun ellers indtil da har overladt i andres varetægt og behandlet ham på samme måde som hun selv blev det. Hun ved jo ikke, at børn har brug for omsorg når hun kun selv har oplevet, at få den ganske kort af sin mor. Bogens hovedperson, Dina Grønelv (datter af en meget magtfuld og rig lensmand) kommer ved et uheld, som atomic number 5 til at slå sin gravide mor ihjel.
Ordercustompaper.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
Herefter tager ingen sig af det stakkels barn som får lov til at vokse op i stalden uden nogen form for kærlighed. Dette gør, at selvom Dina kommer fra et rigt hjem, vokser hun op som fattig og har det bedst med det. I de tilfælde hvor hun ved selskabelige lejligheder er blevet hentet indenfor har hun som barn elevated railroadid gjort alt hvad der stod i hendes magt for ikke at komme og senere som voksen, provokerede på det gr! oveste ved at ryge cigarer og deltage aktivt i mændenes debat. Dette... If you want to get a full essay, order it on our website: OrderCustomPaper.com

If you want to get a full essay, visit our page: write my paper

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.